Vízió és projekt

Gyere velünk, és részed lesz mindabban a jóban, amit Isten nekünk juttat! (vö. 4Móz 10,29)

Isten keres téged, aki a 21. század új keresztény nemzedékének aktív tagja leszel!

Ifjúsági képzésünk felejthetetlen hétvégéin életre szóló barátságokat köthetsz fiatalokkal az ország minden részéből. Elmélyül személyes Istenkapcsolatod. Megtapasztalod a keresztény életben való növekedés örömét és megtanulsz helytállni a küzdelmekben is. Nem titok: Isten erejét ezekben a helyzetekben tapasztalod meg igazán!

Katolikusnak lenni öröm, kaland, megtiszteltetés, kihívás és óriási erőforrás is egyszerre, és ezt mind megéljük ezen a képzésen. 2+1 év során az élő Istennel való első személyes találkozástól az evangelizációs szolgálatig, akár a misszióvezetésig is eljuthatsz velünk!

Mi, a képzést szervezők tudásunk és tapasztalatunk legjavát fogjuk itt átadni neked, nektek. Az örök evangéliumot a ma nyelvén hirdetjük, hogy kiképezzük a holnap nemzedékét az egyház új evangelizációja számára.

Isten keres téged! Ha ott van benned a vágy, hogy kihozd a legtöbbet keresztény életedből és kész vagy odatenni magad ebben az egyedülálló képzésben, akkor gyere velünk!

Légy te is az A! generáció tagja!

Résztvevők

18 és 26 év közötti fiatalokat várunk, akik lelkesek és elszántak a keresztény életben való személyes növekedésre, a közösségi együttműködésre és a szolgálatra.

Szervező

A képzést a Szent András Evangelizációs Iskola és együttműködő szervezetek tartják: Új Jeruzsálem Katolikus Közösség, Chemin Neuf Közösség, Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás Szövetsége, Lelkes Napok.

Időpontok

A képzést hétvégéken (p-v), esetenként hosszabb kurzusokban tartjuk, évente 8 alkalommal.

  • 1. évfolyam nyitó kurzus: 2021. szeptember 24–26., záró kurzus: 2022. augusztus 2–7.
  • 2. évfolyam nyitó kurzus: 2022. szeptember 16–18., záró kurzus: 2023. júl. 29–aug 6.
  • +1 évfolyam nyitó kurzus: 2023. szeptember, záró kurzus: 2024. augusztus

Helyszín

A képzési alkalmakat Budapesten vagy ahhoz közeli helyszíneken tartjuk.

Költségek

A képzés önköltséges, alkalmanként kb. 12 ezer forintba fog kerülni (szállás, étkezés).

Próbálunk pályázati támogatást találni, ha összejön, az csökkentheti az összeget. Javasoljuk, hogy akinek gondot jelentenek a költségek, próbáljon meg támogatókat találni, pl. a saját közösségből, plébániáról. Ha anyagi gondod van, jelezd, próbálunk segíteni!

Elköteleződés

Most az 1. évfolyamra tudsz jelentkezni, ezzel azt vállalod, hogy az 1. évfolyam valamennyi képzési alkalmán ott leszel. (Nagyon indokolt esetben legfeljebb egy hiányzás megengedett, pótlás vállalásával.) A későbbi évfolyamokra csak az előzőeket végzettek jelentkezhetnek majd.

Jelentkezési határidő

Ha érdekel a képzés, lépj velünk kapcsolatba most! A jelentkezéseket folyamatosan bíráljuk el. Az utolsó jelentkezési lehetőség 2021. szeptember 1.